WindowsXP4ever & Se7enPack 2012.11.11

Hozzászólások a WindowsXP4ever-rel kapcsolatban.
Avatar
ssjoco
Adminisztrátor
Hozzászólások: 304
Csatlakozott: 2008.08.06. 20:09
Kapcsolat:

WindowsXP4ever & Se7enPack 2012.11.11

Hozzászólás Szerző: ssjoco » 2012.11.11. 20:20

XP4ever Borító
Kép

Se7enPack Borító
Kép

Elérhető:
- 1st
- beload
- Pretorians
- Ztracker
- uBit

loyalhudy
Hozzászólások: 19
Csatlakozott: 2009.12.01. 08:48

Re: WindowsXP4ever & Se7enPack 2012.11.11

Hozzászólás Szerző: loyalhudy » 2012.11.12. 11:55

Már nézegettem naponta az oldalt...
Gondoltam hogy jön az új :)
Köszi!

Joco0337
Hozzászólások: 5
Csatlakozott: 2010.04.22. 14:53

Re: WindowsXP4ever & Se7enPack 2012.11.11

Hozzászólás Szerző: Joco0337 » 2012.11.12. 19:35

Hali, már én is nagyon vártam köszi. :)

Avatar
ssjoco
Adminisztrátor
Hozzászólások: 304
Csatlakozott: 2008.08.06. 20:09
Kapcsolat:

Re: WindowsXP4ever & Se7enPack 2012.11.11

Hozzászólás Szerző: ssjoco » 2012.11.13. 00:47

WindowsXP4ever 2012.11.11

.Net Framework Pack
<P>Microsoft® .NET-keretrendszer futtatókörnyezet, sok program futtatásához elengedhetetlen. A 4-es verzióig tartalmazza az összes csomagot és frissítést.
<P>Telepítés akár 1 óráig is tarthat!!

.Net Framework Pack Light
<P>Microsoft® .NET-keretrendszer futtatókörnyezet, sok program futtatásához elengedhetetlen. A 4-es verzióig feltelepíti a csomagokat, de a frissítéseket NEM!!! Ezt később a Windows Update automatikusan telepíti internetkapcsolat esetén.

7z 9.20
A jelenleg 10 formátumot támogató archívumkezelő arról nevezetes, hogy saját 7z formátuma tömörítésben lekörözi a RAR-t és a ZIP-et.

AbiWord 2.9
Nyílt forráskódú, ingyenes szövegszerkesztő, mely magyar nyelvű kezelő felülettel rendelkezik. Az AbiWord txt, rft, és word dokumentumok mellett html- és xhtml kezelésére is alkalmas. Lehetőségek: képek, táblázatok mellett különféle stílusokat alkalmazhatunk a dokumentumokon.

ACDSee Pro 5
Az ACDSee nem csak egy egyszerű képnézegető, hanem fotók feldolgozására és katalogizálására is használható. Automatikus képjavító funkciója révén minden kép egyszerre korrigálható, anélkül, hogy a felhasználónak külön kellene állítania a paramétereket képenként.

Adobe Acrobat Reader 11
A Weben elterjedt PDF-fájlok megnézésére, a bennük való navigálásra és azok kinyomtatására való szoftver közép-európai, magyar változata. Nagy és lassú.

Adobe Flash Player 11
Adobe Systems Inc beépülő böngésző plugin Microsoft Internet Explorer böngészőkhöz használható multmédiás kiegészítés. A plugin legnagyobb újdonsága, hogy H.264 formátumú videók lejátszásakor képes kihasználni a grafikus processzorok erőforrásait. A nagyfelbontású videók megjelenése miatt a hardveres gyorsítás hasznos funkciónak tekinthető.

Adobe Reader automatikus indítás tiltása
Adobe Reader Speed Launcher törlése az indítópultból.

Adobe Shockwave Player 11.5
A Shockwave Player - mint beépülő böngészőkiegészítés - lejátszhatóvá teszi a Macromedia Director segítségével készített mulimédiás tartalmakat, videókat.

AIDA64 Extreme Edition 2.70
Egy piacvezető rendszer diagnosztikai és sebességmérő szoftver, mely a díjnyertes EVEREST technológiára épül. A rendszer optimalizálásához és finomhangolásához nélkülözhetetlen hardveres, szoftveres és túlhajtással (overclock) kapcsolatos információkat biztosít 100 oldalon.

AIMP 3
Az AIMP&nbsp;egy ingyenes audiolejátszó szoftver, amely számos hangformátumot támogat, internetes rádiók adását is elmenthetjük vele MP3 formátumban. Stabilabb mint a Winamp.

AMD Catalyst 10.2 (Legacy)
Régebbi AMD/ATI Meghajtóprogram Radeon 9000 és X2000 közötti típusokhoz. Régebbi modellekhez válaszd a 6.11-es verziót, Radeon HD 2400-tól használd az újabb Catalyst Software Suite-ot.<P>Előfeltétel: .Net Framework

AMD Catalyst Software Suite 12.6 Legacy
Az AMD-ATI Catalyst meghajtó driver az asztali ATI Radeon HD 2000, 3000, 4000 sorozatú kártyákhoz! AGP verziókat is támogatja.

AMD Catalyst Software Suite 12.8
Az AMD-ATI Catalyst meghajtó driver az asztali ATI Radeon HD 5000,6000,7000 sorozatú kártyákhoz! Régebbi típushoz válaszd a régebbi verziót!

AMD Catalyst Software Suite 6.11
Régebbi meghajtócsomag ATI Radeon 7000-9500 videókártyákhoz. Újabb videókártyához használd a másik két csomag egyikét!<P>Előfeltétel: .Net Framework 3

AMD CPU Driver 1.3.2.0053
AMD Athlon™ (X2)/FX/Turion™/Phenom Processzor Driver Windows XP és 2003 operációs rendszerhez. A rendszer képes a pillanatnyi igényeknek megfelelően állítani a processzor órajelét, feszültséget. (Energiagazdálkodást állítsd minimumra!!!)

AMD Dual-Core Optimizer 1.14
Javítás a Windows XP-hez az AMD Dual/Triple/Quad Core Processzorok (X2/X3/X4) esetén fellépő teljesítménycsökkenés orvoslására.<P>Előfeltétel: AMD CPU Driver

AMD South Bridge Driver 12.8
ATI/AMD chipsettel rendelkező alaplapokhoz meghajtóprogram. A csomag tartalmazza az USB 3.0, SMBus és az AHCI drivereket. Integrált videókártyához telepítsd fel a AMD Catalyst Software Suite-ot.

Asztali ikonok törlése
A gyári ikonokon kívül (Sajátgép, Lomtár, Hálózati helyek, Internet Explorer és Dokumentumok) minden egyebet töröl az asztalról. A Start Menüből nem törli az ikonokat, se a programot.

AutoClose (Ajánlott)
A telepítés alatt megjelenő zavaró ablakokat zárja be. Ha kikapcsolod, akkor a telepítés emiatt megállhat!!!

AutoIt v3.3.8.1
A program segítségével egyszerű és összetett scripteket lehet készíteni Windows alá. Lényegében a felhasználó ténykedését tudja leutánozni.

Avast 7 Home Edition
Komplett, magyar nyelvű víruskereső, amely egyaránt alkalmas a levelek (POP3, IMAP4, SMTP), P2P, Web Shield, valamint a háttértárolók teljes ellenőrzésére. Otthoni, nem üzleti célra a program regisztrálása ingyenes egyébesetben 60 napig használhat, regisztrálás után pedig 1 év a használat.

AVG Antivírus ingyenes változat 2011
A hatékony vírusvédelmi program egyszerű kezelőfelülettel, többféle védelmi és víruskeresési lehetőséggel rendelkezik. Online frissíthető adatbázisa mellett a Virus Vault menüben az ismeretlen kártevőket különíthetjük el.

Bitcomet 1.3
Amellett, hogy bármilyen formátumú, nagy méretű fájlok letöltése is lehetővé válik, az ingyenes BitComet lehetőséget biztosít más BitComet felhasználókkal történő chatelésre az integrált Chat funkciónak köszönhetően.

CCleaner 3
Az ingyenes segédeszközzel eltakaríthatjuk a Windows és sok más program által hagyott felesleges szemetet, gyorsítótárat és az internetezés minden nyomát. Nem csak szabad helyet, hanem gyorsabb működést is ad öreg rendzsereknek.

CDBurnerXP 4.4
Az ingyenes CDBurnerXP Pro segítségével írható vagy újraírható CD/DVD-re archiválhatunk adatokat, video DVD-t vagy audió CD-t írhatunk, szükség esetén túlégetéssel. A fájlokat a tallózóban vagy a bedobó panelra ráhúzva adhatjuk hozzá a listához. A tallózóban szűrőkkel korlátozhatjuk bizonyos fájltípusokra a listázást. Sokkal jobb és megbízhatóbb, mint a Nero.

cFosSpeed 6
A cFosSpeed az ún. Traffic Shaping technika alkalmazásával lehetővé teszi a teljes sávszélesség kihasználását. Fájlmegosztó program használata esetén kötelező darab!

ConvertXtoDVD 4.1
A több kisebb részre feldarabolt videofájlokat is összefűzi, majd egyben írja ki DVD-lemezre, ha telepítettük a CopyToDVD-t.

CPU-Z 1.62
Kis méretű freeware program, amely a processzorról, az alaplapról, a memóriáról és az operációs rendszerről ad információt. A legrészeletesebb képet a számítógép központi egységéről adja, megtudható például a processzor néve és típusa, külső és belső órajele, a cache adatai és egyéb tulajdonságai.

CutePDFWriter 3.0
CutePDF Writer (régebben CutePDF Printer) egy ingyenes PDF készítő alkalmazás. Létrehoz egy virtuális nyomtatót, mellyel könnyen és egyszerűen hozhatunk létre pdf dokumentumot.

DaemonTools Fájlok gyors megnyitása
iso, nrg, mds, bin, cue, bwt, cdi, ccd és pdi fájlok gyorsmenüjéhez (Shell) hozzáadja a Kép betöltése és a Kép leválasztása parancsot. A képfájlokat az első (0) virtuális meghajtóba betölti/leválasztja.<P>A figyelmeztető ablak eltüntetéséhez kapcsold ki a Biztonságos módot!!! Opciók\\Biztonságos mód

DaemonTools Helyett --Újraindítás--
A driverek telepítése után ajánlott egy újraindítás. Ha nem jelölted ki a DaemontTools-t, akkor jelöld be.

DaemonTools Lite 4.46
Tartalmaz egy virtuális DVD-ROM meghajtót is, amivel úgy használhatjuk a CD lemezképeket, mintha CD-re írtuk volna. RPMS emulálás elrejti a CD/DVD-RW lemezt!!

Defraggler 2.0
Olyan töredezettségmentesítő, ami nem csak teljes lemezt tud egybe rakni, hanem akár csak azokat a file-okat, amiket kell. Természetesen a teljes merevlemezt is tudja tördezettségmentesíteni, akár előre megadott időpontban is.

DirectX 2010 Június+
<P>A DirectX a Microsoft futtatókörnyezete, megléte elengedhetetlen a különféle háromdimenziós szoftverek, multimédiás alkalmazások és játékok problémamentes használatához. A legújabb verzió értelemszerűen az összes frissítést tartalmazza.
<P>Ha van internet kapcsolat, akkor a legújabb frissítéseket is telepíti.

DVDFab Platinum 8.0.2.2
A DVDFab Platinum segítségével átmásolhatod a DVD filmeket nemcsak dvd lejátszókra, hanem hordozható eszközökre is (iPOD, PSP, mobil stb.).

ESET Smart Security 5.0 Magyar
Vírus- és kémprogramvédelmet nyújtó NOD32, és a személyi tűzfalat és levélszemétszűrőt is tartalmazó ESET Smart Security még gyorsabb és még hatékonyabb lett, de továbbra is takarékosan bánik az erőforrásokkal.<BR>Tört frissítőszervereket tartalmaz.

exFAT támogatás
Új fájlrendszer USB meghajtókhoz, mely a FAT32 korlátait hivatott megszüntetni. Gyorsabban, nagyobb és több fájt tud kezelni flash meghajtókon. A frissítéssel teljes támogatást kapunk a fájlrendszerhez.

Feliratok társítása a Jegyzettömbhöz
Az .srt .sub fájlok megnyitása Jegyzettömbbel.

FileZilla 3.6
A FileZilla egy ingyenes, nyílt forrású, platformfüggetlen FTP-kliens. Bináris változatban elérhető Windows, Linux és Mac OS X operációs rendszerekhez. Az FTP, SFTP és FTPS (SSL/TLS feletti FTP) átvitelt támogatja. 2008. június 20-án minden idők 10. legkedveltebb letöltése volt a SourceForge.neten.

FlashGet 3.5.0
A FlashGet a letöltendő fájlt földarabolja, s ezeket szimultán tölti le az Internetről.

Foxit Reader 5.4
A kisméretű, gyors PDF-néző alapszintű lehetőségekkel rendelkezik. Alkalmas az Acrobat PDF- adatok megnyitására, az oldalak nagyítására, elforgatására, illetve azok elmentésére. A program magyarítását tartalmazza.

FurMark 1.10
Egy egyszerű kis alkalmazás, mely a videókártyát teszteli le, és közben figyeli a hőmérsékletet is.

Google Chrome
A Google Chrome egy olyan böngésző, amely a minimalista felületet kifinomult technológiával ötvözve teszi az internet használatát gyorsabbá, biztonságosabbá és egyszerűbbé.

GPU-Z 0.6
A Radeon és GeForce videokártyák, és azon belül is legfőképp a grafikus processzor technikai adatait ismerteti az ingyenes és kisméretű GPU-Z.

Gyorsindítás bekapcsolása
Gyorsindító eszköztár bekapcsolása a Tálcán.

Gyorsindító ikonok törlése
A tálcán található Gyorsindító eszköztárból töröl minden nem gyári (Asztal megjelenítése és Internet Explrer) ikont.

HWMonitor 1.19
CPUID csapat által készített kis program, ami a számítógépben lévő szenzorok (feszültségek, hőmérsékletek és ventillátor fordulatszámok) adatait olvassa ki és jeleníti meg.

Háttérkép cseréje
Lecseréli a Windows asztal háttérképet, egy véletlenül kiválasztott fényképre.

ImgBurn 2.5.7.0
Az ImgBurn ingyenes szoftver segítségével midnen típusú képfájlt írhat ki (AM, CDI, CDR, DVD, GCM, GI, IBQ, IMG, ISO, LST, MDS, NRG, PDI, UDI) mindössze három kattintással. Magyar nyelvet tartalmazza.

Intel Graphics Media Accelerator 14.36
Meghajtóprogram integrált Intel® VGA-hoz.<BR>Támogatott eszközök:<BR>Intel 946GZ, (GM/GME/Q/G)965, (G/Q) 31,33,35,41,43,45 GL40, GM45,47, GS45 chipset.

Intel Graphics Media Accelerator 14.42
Meghajtóprogram integrált Intel® VGA-hoz.<BR>Támogatott eszközök:<BR>B43 G41/43/45, Q43/45 Express desktop valamint<BR>Mobile GL40, GS45, GM45 és Core i3, i5, i7 processzorba integrált VGA

Intel INF Update Utility 9.3.0
Intel chipset driver 32 és 64 bites összes Windows alá.

IrfanView 4.3
A méltán népszerű képnézegető neve ellenére több olyan szolgáltatást is nyújt, melyek a képfeldolgozáshoz kapcsolódnak. Több mint 40 grafikus állományt tud megjeleníteni.

Java Runtime Environment 1.7
A Java SE Runtime Environment a Java nyelvben írt programok futtatásáért felelős keretrendszer: segítségével megjeleníthetőek a honlapokba ágyazott Java-alkalmazások, és elindíthatóak a JAR kiterjesztésű fájlok.

K-Lite Mega Codec Pack 9
Segítségével szinte az összes létező formátumú videót és audiót lejátszhatjuk számítógépünkön. A Mega változatban több segédprogram és lejátszóprogram is helyet kapott (Media Player Classic HC, MediaInfo, Real Alternative, stb.)

K-Lite Mega Codec Pack 9 Playback
Segítségével szinte az összes létező formátumú videót és audiót lejátszhatjuk számítógépünkön. Tartalmazza a Media Player Classic új verzióját. Könnyített verzió, csak lejátszáshoz szükséges codec-et telepít.

Keresőmotor a Google
Alapértelmezett kereső és kezdőlap az Internet Explorerben a Google.

Külső parancs futtatása
Miután a 4ever befejezte a számítógép telepítését, a gép újraindítása után elindít egy általad készített programot, scriptet vagy parancsot.<BR>Helyezd a programot a egy "4ever" nevű mappába install.* néven. Pl.: E:\\4ever\\install.exe

Lemez kiadása telepítés után
Kinyitja a telepítőlemezt tartalmazó DVD meghajtó tálcáját.

LibreOffice 3.6 magyar
Nyílt forráskódú, szabad hozzáférésű irodai csomag a következő alkalmazásokkal: szövegszerkesztő, táblázatkezelő, prezentációkészítő, a BASE nevű adatbáziskezelő, rajzoló- és egyenletszerkesztő, PDF támogatás. Microsoft Word 95/97/2000/2007, Excel 5.0/95/97/2000/2007, PowerPoint 97/2000 kompatibilis.

Logitech SetPoint 6.32
Logitech setpoint billentyűzet és egér drivere, aminek segítségével a Logitech eszközöket lehet beállítani.

Microsoft Office 2007 SP3
Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access. A telepítés 20-40 percig is eltarthat!

Microsoft Silverlight
A Microsoft Silverlight kis helyigényű beépülő modul az Internet Explorer és a Firefox böngészőhöz; az animációk, a hangok, a mozgóképek és az interaktivitás egyesítésével még változatosabbá teszi a webhelyek nyújtotta élményt.

Microsoft XML Core Services 4.0 SP2
Összevont biztonsági frissítés a Microsoft XML Core Services (MSXML) Service Pack 2 összetevőhöz.

Mozilla Firefox
A több környezetben használható Mozilla Firebird a Mozilla-család XUL eszközkészleten alapuló böngészője. Egyetlen ablakban több fület nyithatunk meg a webhelyek felkereséséhez. (Adobe Shochwave és FlashPlayer plugint tartalmazza)

Mozilla Thunderbird
A POP3 és IMAP postafiókokba érkező küldeményeket, ill. az előfizetett hírcsoportokba érkezett üzeneteket tölthetjük le vele. Hatékony eszközöket kínál a beérkező posta elemzésére és a kéretlen üzenetek kiszűrésére. Nem futtathatók alapértelmezésként szkriptek, így védelmet nyújt a férgek és vírusok ellen.

MS Windows Frissítések (IE8, Hotfixek)
Hivatalos javítások, frissítések a Windows XP rendszerhez. Internet Explorer 8, Főtanúsítvány-frissítés (KB931125), stb.

Nagy ikonok az asztalon
Megnöveli az ikonok méretét az asztalon. Nagy képernyőny jobban mutat.

Nero 7.11.10.0 Lite
CD/DVD író alkalmazás. Lite verzió a következőket tartalmazza: Nero Burning Rom, Nero Express, Nero CoverDesigner, Nero WaveEditor, Nero Toolkit

nLite 1.4.9.1
Az nLite segítségével az igényeinkhez igazított Windows-telepítőt készíthetünk. Kihagyhatunk belőle minden olyan összetevőt vagy illesztőprogramot, amire nincs szükségünk, viszont beletehetjük a javítócsomagokat, fontos javításokat, foltokat.

Notepad++ 6.2
A Notepad++ az egyszerű szövegfájlokat tölti be, bármilyen formátumról is legyen szó.

NumLock kikapcsolása
A NumLock automatikusan be van kapcsolva, ez laptopok esetén zavaró lehet. Ezzel a beállítással kikapcsolhatod a NumLock billentyűt.

nvidia Display Driver 175.16 #mod
Régebbi eszközillesztő-csomag NVIDIA videókártyákhoz. Modosítva, hogy minden mobil kártyát támogasson.<BR> Támogatott eszközök: GeForce 5, 6, 7, 8, 9, valamint az összes mobil videókártya, Geforce 4-280 Go/M <P>Előfeltétel: .Net Framework 3

nvidia Display Driver 306.81
Legújabb eszközillesztő-csomag NVIDIA videókártyákhoz.<BR> Támogatott eszközök: GeForce/mobil 6, 7, 8, 9, 100, 200, 300, 400 széria és ION.<P>Előfeltétel: .Net Framework 3

nvidia Display Driver 93.71
Meghajtóprogram az NVIDIA régebbi típusú videókártyáihoz.<BR>Támogatott típusok:<BR>GeForce2 MX - GeForce 7950 GX2

nvidia nForce 2 driver v5.10
Nvidia nForce 2 chipsetes alaplapokhoz driver. Audió nélkül, Cooling Driverrel

nvidia nForce Driver 15.46
Hivatalos meghajtócsomag nForce 400 vagy újabb chipsetekhez. VGA drivert NEM tartalmaz, integrált videóvezérlő esetén jelöld be a megfelelő Display Drivert! <P>Támogatott chipsetek:<BR>nForce 400, 500, 600, 700 és 980a SLI

Opera 12
Az új Operaböngésző a Presto motorra épülve gyors és kényelmes böngészést tesz lehetővé. A régebbi változatban megszokott funkciók mellett. Turbo funkció az egyik érdekessége, ahol az Opera proxy szerverein keresztül tölti le a tárolt oldalakat, ezzel is gyorsítva a böngészést. Korláton internet esetén ezzel csökkenthető az adatforgalom.

Paint.NET 3.5
Kezeli a rétegeket, amit a saját PDN formátumában történő mentéskor meg is őriz, így később tovább dolgozhatunk egy befejezetlen feladaton. Importált fájlokat is kezeli rétegként. Rajzszerszámai között találunk olyan különlegességeket, mint varázspálca, átszínező vagy klónbélyeg. Különféle effektusok alkalmazásával érdekes hatásokat érhetünk el.<P>Előfeltétel: .Net Framework 3

Pidgin 2.10
A Pidgin (régebben Gaim) egy multi-protokoll üzenetküldő kliens. Alkalmas csatlakozni az AIM, ICQ, IRC, MSN, Bonjour, Gadu-Gadu, Google Talk, Groupwise, MySpaceIM, QQ, SILC, SIMPLE, Sametime, XMPP, Yahoo!, Zephyr hálózatokra.

PowerDVD Mark II Ultra 11
DVD-filmek lejátszására alkalmas szoftver, amely a DVD Karaoke, Dolby Surround, mellett MPEG2-HD, MPEG-4 AVC (H.264), DivX Pro és WMV-HD, valamint Blu-ray támogatással rendelkezik. HD videók és audiók támogatása, valamint videók hardveres lejátszását (DXVA) is támogatja, megfelelő GPU esetén.

PowerDVD Ultra automatikus indítás tiltása
PDVD9LanguageShortcut, RemoteControl9 és BDRegion törlése az indítópultból.

QuickTime Lite 4.1.0
QuickTime Lite a QuicTime egy egyszerűsített változata, mely csak a fontos elemeket tartalmazza, mind a fájlok és a webes tartalmak lejátszásához.

Realtek AC 97 Audio 4.06
Realtek AC97 (ALC650) meghajtóprogram a régebbi hangkártyákhoz.

Realtek HD Audio 2.70
Realtek Hight Definition hankártyákhoz meghajtóprogram.<BR>Támogatott eszközök: ALC880, ALC882, ALC883, ALC885, ALC888, ALC889, ALC861VC,ALC861VD, ALC660, ALC662, ALC663, ALC260, ALC262, ALC267,ALC268, ALC269, ALC272

Rendszer-visszaállítás kikapcsolása
Kikapcsolja a Windows beépített Rendszer-visszaállítás funkcióját, ami képes visszaállítani a Windows beállításait egy korábbi állapotra. A funkció nem lesz elérhető, viszont több szabad hely lesz a merevlemezen.

Skype
A P2P technológiát használó Skype alkalmas egyéni és konferencia hívások lebonyolítására video-, valamint szöveges üzenetek küldésére.

Skype automatikus indítás tiltása
A Skype nem indul el automatikusan.

Spy-Bot Search & Destroy 1.62
A program alaposan átvizsgálja a rendszert, a szörfözési szokásainkról az Internetre információt továbbító kém- és reklámrobotokat (spyware/adware), tárcsázókat, billentyűzetleütés-naplózókat, trójai vírusokat keres.

Spyware Terminator 2.8
Ellenőrzi a memóriát, a háttértárolókat és a regisztrációs adatbázist - kémprogramok után kutatva. Alkalmas spyware, adware, worms, hijacks, keyloggers, IE Toolbars, BHOs stb kártevők felismerésére és semlegesítésére. Adatbázisa online frissíthető.

Számítógép Leállítása
A telepítések befejezése után a számítógép kikapcsol.

Számítógép átnevezése
Egyedi nevet ad a számítógépnek, így elkerülhető hogy több azonos nevű gép legyen egy hálózaton.

Számítógép Újraindítása
A számítógép újraindítása a telepítések befejezése után.

TeamViewer 7
<P>Távoli vezérlés gyorsan és egyszerűen. Csak el kell indítani a programot, és a kapott kódot elküldeni a másik félnek, aki át tudja venni a számítógépünk vezérlését.

Total Commander 8.0
A legnépszerűbb állománykezelő program, nem véletlenül, mert sok extra szolgáltatással rendelkezik.

Undelete 360
Az Undelete 360 az egyik leghatékonyabb szoftver a&nbsp; véletlenül törölt adatok helyreállítása. Alkalmazható merevlemezeknél,&nbsp; USB eszközöknél, vagy éppen memóriakártyáknál. NTFS, NTFS5, FAT12, FAT16 és FAT32 rendszerekhez. Rendelkezik előnézeti funkcióval, ahol az adatokat, például képeket nézhetünk meg.

Unlocker 1.9.1
Ha valami fogja a file-odat, könyvtáradat, ez a program fel tudja szabadítani azt, és így le tudod törölni. Hasznos lehet spyware vagy Vírusírtáshoz. 64 bites támogatással in rendelkezik.

Unlocker automatikus indítás tiltása
Az Unlocker Assistant nem indul el automatikusan.

utorrent 3
A program segítségével filmeket, zenéket, játékokat tölthetünk le Torrent oldalakról. Magyar nyelvet tartalmazza.

Ventrilo TS 1.3 (+TeamSpeak)
Szerverekhez kapcsolódva Push-to-Talk üzemmódban tudsz másokkal beszélgetni, kis sávszélesség használatával. Játékok mellett ideális. A csomag tartalmazza az összes elterjedt verziót, ráadásul egyszerre több is futtatható.<BR>Tartalmazza: Ventrilo 2.1, 2.2, 2.3, 3.0.1 és TeamSpeak 2.0.66.7

VIA HD Audio Codec 8.7
VIA Vinyl HD audio driver Windows XP alá.<BR>Támogatott típusok: VIA HD Audio Codec VT1708 A/B, VT1702S, VT1708S

VIA Hyperion Pro 5.24A
A teljesség igénye nélkül a következő lapkakészletekhez használható<P>C-sorozat - CN700, CN400, CLE266, CX700, CX700M, CX700M2, CN800, CN896<BR>V-sorozat - VN800, VN896, VX700, VX800<BR>K7 - KT400, KT400A, KT600, KT880, KM400, KN400<BR>K8 - K8T800, K8T800Pro, K8M800, K8M890, K8N800, K8N890, K8T890, K8T890Pro, K8T900<BR>P4 - P4X400, P4X400A, PT800, PT880, PM800, PN800, PM880, PN880, PT880Pro, PT894, P4M800/Pro/CE, P4M900, PT890

VIA Vinyl Audio Codec 5.40a
VIA AC\'97 Audio Combo Driver, VIA északihíd integrált audio processzorral.<BR>VT8233, VT8233A, VT8233C, VT8235 and VT8237/R South Bridges ( VT8237 VT8235 VT8233/A/C VT8235CE VT8233/VT8233A/VT8233B/VT8235/VT8237 VT1612A ), VIA Vinyl audio codecs: VT1612A, VT1613, VT1616/B, VT1617/A, VT1618 ( VT1616 VT1612A VT1617 VT1613 ), VT8231, VT8251

VirtualDub 1.9
Avi, asf, mpeg-1 és mpeg-2 filmek szerkesztésére alkalmas program, mellyel a betöltött vidókra többféle effektusokat alkalmazhatunk. A program alkalmas a filmek újraméretezésére, valamint a hang- és képadatokat külön-külön történő elmentésére. Extra lehetőségek: digitalizálás, fájlok összefűzése és újra tömörítése.

Vistamizer 3.6.0.0
A szoftver telepítése után a Windows XP felületét alakítja át Vistára. Start Menü, Tálca, ikonok, ablakok, ki- és bejelentkező kép stb. A szoftver szabályos eltávolítása után visszakapjuk az eredeti XP felületet. Néhány Windows Update frissítés visszaállíthatja a normál kinézetet. Lassabb gépen, kevés memóriával (min 1Gb) nem ajánlott!<BR>Módosít pár rendszerfájlt, ezért csak SAJÁt FELELŐSSÉGGEL használd!

VLC media player 2.0
Médialejátszó program, amely a VideoLAN Project egyik gyermeke, libdvdcss, libdvbpsi, x264, libdca, valamint a [libdvdplay] fejlesztésének is). Sokféle formátumot támogat, valamint képes VCD, DVD, ezek image file-jainak, hálózati stream-ek lejátszására is.

Vuze 4.8
A Vuze (régebben Azureus) egy ingyenes BitTorrent kliens elsőrangú felhasználói felülettel felszerelve.<P>Előfeltétel: Java Runtime Enviroment 1.6

Winamp 5.6
A médialejátszó a helyi hang- és videofájlok lejátszásán kívül alkalmas az Interneten sugárzott rádió- és tévéműsorok vételére is, amikhez megkönnyíti a hozzáférést a Médiatár. Magyar nyelvet tartalmazza.

Windows Defender
A Windows Defender ingyenes program, amely elősegíti a hatékony munkavégzést, miközben megóvja számítógépét az előugró ablakoktól, és a kémprogramok vagy vélhetően nemkívánatos szoftver okozta lassú teljesítménytől és biztonsági kockázattól.<P>+Adabázis frissítő

Windows Eredetiség Törés 1.9.42
Eredeti Windows Valódi Előny (Windows Genuine Advantage) és Office Genuine törés, így nem zaklat hogy szoftverhamisítás áldozata lett, és letölthető minden frissítés. Eredeti Windows Valódi Előny frissítést NE telepítsd.

Windows kártevőket eltávolító eszköz
Az eszköz bizonyos gyakori rosszindulatú szoftverekkel (köztük a Blaster, Sasser és Mydoom) történt fertőzést keres a számítógépen, és segít eltávolítani a fertőzést. A Microsoft minden hónap második keddjén a szoftver frissített verziót bocsátja ki.

Windows Live Messenger indítás tiltása
A Windows Live Messenger nem indul el automatikusan a Windows indulásakor.

Windows Search 4.0
A Windows kereső 4.0 biztosítja többek között dokumentumok, e-mailek, zenék, fényképek megkeresését, előzetes megtekintését és használatát. Korábbi verziókról való frissítés esetén újra kell építenie az indexet.

Windows Update Agent 3.0
Windows frissítéseket figyelő modul legújabb verziója.

WinRAR 4.20
Könnyen kezelhető, grafikusfelülettel rendelkező tömörítő- és archiváló program, mellyel RAR-típusú archív állományokat hozhatunk létre. Egyéb lehetőségek: 7Z, ACE, ARJ, BZ2, CAB, GZ, ISO, JAR, LZH, TAR, UUE, Z stb. adatok kezelése, önkitömörítő archívumok előállítása, valamint sérült állományok javítása, titkosítás, biztonsági másolatok kezelése.

WinRAR4ever 2.1
A WinRAR4ever-rel gyorsan és könnyen lehet kitömöríteni a letöltött filmeket, DVD-ket és játékokat. Egy lépésben kitömöríti az összes letöltött anyagot, létrehozza az eredeti mappát, nfo fájlt. Aki sokat tölt le (Torrent, DC++), annak ideális, könnyen kezelhető kis programocska.

WinZIP 16.5
A WinZip tömörítő program, mely már RAR formátumot is képes kicsomagolni. Az összes elvárható funkcióval rendelkezik, amikhez néhány extra is társul: javított tömörítés, BZ2 fájlok kitömörítése, WAV fájlok tömörítése adatvesztés nélkül.

WinZIP automatikus indítás tiltása
WinZIP Quick Pick nem indul el a Windows betöltésekor

XnView 1.99
A közel félszáz nyelvre lefordított, több mint 240 grafikus fájlformátumot ismerő több platformra (Windows, Linux, FreeBSD, Solaris, Irix) készült képnézővel nemcsak képeidet jelenítheted meg, hanem át is konvertálhatod őket, akár többet is egyszerre.

XP Codec Pack 2.5.1
Az egyik legteljesebb, ingyenes és korlátozásmentes, könnyen telepíthető codec-csomag, az egyes kódkészleteket igénylő videófájlok lejátszásához. Tartalmazza a Media Player Classic lejátszóprogramot is!

Összesen: 121

Avatar
ssjoco
Adminisztrátor
Hozzászólások: 304
Csatlakozott: 2008.08.06. 20:09
Kapcsolat:

Re: WindowsXP4ever & Se7enPack 2012.11.11

Hozzászólás Szerző: ssjoco » 2012.11.13. 00:48

Se7enPack 2012.11.11

.Net Framework 4.5
Microsoft .Net Framework futtatókörnyezet, mely több program futtatásához&nbsp;szükséges. Win 7 tartalmazza a régebbi&nbsp;verziókat.

7z 9.20
A jelenleg 10 formátumot támogató archívumkezelő arról nevezetes, hogy saját 7z formátuma tömörítésben lekörözi a RAR-t és a ZIP-et.

7z 9.20 x64
A jelenleg 10 formátumot támogató archívumkezelő arról nevezetes, hogy saját 7z formátuma tömörítésben lekörözi a RAR-t és a ZIP-et.

AbiWord 2.9
Nyílt forráskódú, ingyenes szövegszerkesztő, mely magyar nyelvű kezelő felülettel rendelkezik. Az AbiWord txt, rft, és word dokumentumok mellett html- és xhtml kezelésére is alkalmas. Lehetőségek: képek, táblázatok mellett különféle stílusokat alkalmazhatunk a dokumentumokon.

Adobe Acrobat Reader 11
A Weben elterjedt PDF-fájlok megnézésére, a bennük való navigálásra és azok kinyomtatására való szoftver közép-európai, magyar változata. Nagy és lassú.

Adobe Flash Player 11
Adobe Systems Inc beépülő böngésző plugin Microsoft Internet Explorer böngészőkhöz használható multmédiás kiegészítés. A plugin legnagyobb újdonsága, hogy H.264 formátumú videók lejátszásakor képes kihasználni a grafikus processzorok erőforrásait. A nagyfelbontású videók megjelenése miatt a hardveres gyorsítás hasznos funkciónak tekinthető.

Adobe Reader automatikus indítás tiltása
Adobe Reader Speed Launcher törlése az indítópultból.

Adobe Shockwave Player 11.5
A Shockwave Player - mint beépülő böngészőkiegészítés - lejátszhatóvá teszi a Macromedia Director segítségével készített mulimédiás tartalmakat, videókat.

AIDA64 Extreme Edition 2.70
Egy piacvezető rendszer diagnosztikai és sebességmérő szoftver, mely a díjnyertes EVEREST technológiára épül. A rendszer optimalizálásához és finomhangolásához nélkülözhetetlen hardveres, szoftveres és túlhajtással (overclock) kapcsolatos információkat biztosít 100 oldalon.

AIMP 3
Az AIMP&nbsp;egy ingyenes audiolejátszó szoftver, amely számos hangformátumot támogat, internetes rádiók adását is elmenthetjük vele MP3 formátumban. Stabilabb mint a Winamp.

AMD Catalyst Software Suite 10.2
<P>Régebbi&nbsp;meghajtócsomag ATI Mobility Radeon/Radeon 9500-X2100 videókártyákhoz!<BR>Támogatott VGA-k: ATI Radeon 9x00/9550, X300-X850, X1050-1900, X2100, HD3000/4000 széria, All-in-Wonder 9600-X1900
HD2400-tól használd a másik csomagot!

AMD Catalyst Software Suite 12.10
Az AMD Catalyst meghajtó driver az asztali ATI Radeon HD 5000,6000,7000 sorozatú kártyákhoz! Régebbi típushoz válaszd a régebbi verziót!

AMD Catalyst Software Suite 12.10 x64
Az AMD Catalyst meghajtó driver az asztali ATI Radeon HD 5000,6000,7000 sorozatú kártyákhoz! Régebbi típushoz válaszd a régebbi verziót!

AMD Catalyst Software Suite 12.6 Legacy
Az AMD Catalyst meghajtó driver az asztali ATI Radeon HD 2000, 3000, 4000 sorozatú kártyákhoz! AGP verziókat is támogatja.

AMD Catalyst Software Suite 12.6 x64 Legacy
Az AMD Catalyst meghajtó driver az asztali ATI Radeon HD 2000, 3000, 4000 sorozatú kártyákhoz! AGP verziókat is támogatja.

AMD South Bridge Driver 12.10
ATI/AMD chipsettel rendelkező alaplapokhoz meghajtóprogram. A csomag tartalmazza az USB 3.0, SMBus és AHCI drivereket. Integrált videókártyához telepítsd fel a AMD Catalyst Software Suite-ot.

Asztali ikonok törlése
A gyári ikonokon kívül (Sajátgép, Lomtár, Hálózati helyek, Internet Explorer és Dokumentumok) minden egyebet töröl az asztalról. A Start Menüből nem törli az ikonokat, se a programot.

AutoClose (Ajánlott)
A telepítés alatt megjelenő zavaró ablakokat zárja be. Ha kikapcsolod, akkor a telepítés emiatt megállhat!!!

AutoIt v3.3.8.1
A program segítségével egyszerű és összetett scripteket lehet készíteni Windows alá. Lényegében a felhasználó ténykedését tudja leutánozni.

Automatikus Újraindítás tiltása
A Windows hiba esetén (kékhalál helyett) automatikusan újraindul. Ezzel a beállítással hiba esetén nem indítja újra a gépet, és tudni fogod mit ír ki.

Avast 7 Home Edition
Komplett, magyar nyelvű víruskereső, amely egyaránt alkalmas a levelek (POP3, IMAP4, SMTP), P2P, Web Shield, valamint a háttértárolók teljes ellenőrzésére. Otthoni, nem üzleti célra a program regisztrálása ingyenes egyébesetben 60 napig használhat, regisztrálás után pedig 1 év a használat.

Bitcomet 1.3
Amellett, hogy bármilyen formátumú, nagy méretű fájlok letöltése is lehetővé válik, az ingyenes BitComet lehetőséget biztosít más BitComet felhasználókkal történő chatelésre az integrált Chat funkciónak köszönhetően.

CCleaner 3
Az ingyenes segédeszközzel eltakaríthatjuk a Windows és sok más program által hagyott felesleges szemetet, gyorsítótárat és az internetezés minden nyomát. Nem csak szabad helyet, hanem gyorsabb működést is ad öreg rendzsereknek.

CDBurnerXP 4.4
Az ingyenes CDBurnerXP Pro segítségével írható vagy újraírható CD/DVD-re archiválhatunk adatokat, video DVD-t vagy audió CD-t írhatunk, szükség esetén túlégetéssel. A fájlokat a tallózóban vagy a bedobó panelra ráhúzva adhatjuk hozzá a listához. A tallózóban szűrőkkel korlátozhatjuk bizonyos fájltípusokra a listázást. Sokkal jobb és megbízhatóbb, mint a Nero.

CPU-Z 1.62
Kis méretű freeware program, amely a processzorról, az alaplapról, a memóriáról és az operációs rendszerről ad információt. A legrészeletesebb képet a számítógép központi egységéről adja, megtudható például a processzor néve és típusa, külső és belső órajele, a cache adatai és egyéb tulajdonságai.

CutePDFWriter 3.0
CutePDF Writer (régebben CutePDF Printer) egy ingyenes PDF készítő alkalmazás. Létrehoz egy virtuális nyomtatót, mellyel könnyen és egyszerűen hozhatunk létre pdf dokumentumot.

DaemonTools Helyett --Újraindítás--
A driverek telepítése után ajánlott egy újraindítás. Ha nem jelölted ki a DaemontTools-t, akkor jelöld be.

DaemonTools Lite 4.46
Tartalmaz egy virtuális DVD-ROM meghajtót is, amivel úgy használhatjuk a CD lemezképeket, mintha CD-re írtuk volna. RPMS emulálás elrejti a CD/DVD-RW lemezt!!

Defraggler 2.0
Olyan töredezettségmentesítő, ami nem csak teljes lemezt tud egybe rakni, hanem akár csak azokat a file-okat, amiket kell. Természetesen a teljes merevlemezt is tudja tördezettségmentesíteni, akár előre megadott időpontban is.

DirectX 2010 Június+
<P>A DirectX a Microsoft futtatókörnyezete, megléte elengedhetetlen a különféle háromdimenziós szoftverek, multimédiás alkalmazások és játékok problémamentes használatához. A legújabb verzió értelemszerűen az összes frissítést tartalmazza.
<P>Ha van internet kapcsolat, akkor a legújabb frissítéseket is telepíti.

ESET Antivirus 5.0 Magyar
A képességeit illetően sokszorosan díjnyertes ESET NOD32 Antivirus új verziója az eddig is páratlanul gyors keresőmotor továbbfejlesztése eredményeként még elődeinél is kevesebb erőforrást köt le, így számottevően nem lassítja le a számítógépet.

ESET Antivirus 5.0 Magyar x64
A képességeit illetően sokszorosan díjnyertes ESET NOD32 Antivirus új verziója az eddig is páratlanul gyors keresőmotor továbbfejlesztése eredményeként még elődeinél is kevesebb erőforrást köt le, így számottevően nem lassítja le a számítógépet.

ESET Smart Security 5.0 Magyar
Vírus- és kémprogramvédelmet nyújtó NOD32, és a személyi tűzfalat és levélszemétszűrőt is tartalmazó ESET Smart Security. Win 7 esetén a tűzfala blokkolhatja a helyi forgalmat.

ESET Smart Security 5.0 Magyar x64
Vírus- és kémprogramvédelmet nyújtó NOD32, és a személyi tűzfalat és levélszemétszűrőt is tartalmazó ESET Smart Security. Win 7 esetén a tűzfala blokkolhatja a helyi forgalmat.

Feliratok társítása a Jegyzettömbhöz
Az .srt .sub fájlok megnyitása Jegyzettömbbel.

FileZilla 3.6
A FileZilla egy ingyenes, nyílt forrású, platformfüggetlen FTP-kliens. Bináris változatban elérhető Windows, Linux és Mac OS X operációs rendszerekhez. Az FTP, SFTP és FTPS (SSL/TLS feletti FTP) átvitelt támogatja. 2008. június 20-án minden idők 10. legkedveltebb letöltése volt a SourceForge.neten.

Foxit Reader 5.4
A kisméretű, gyors PDF-néző alapszintű lehetőségekkel rendelkezik. Alkalmas az Acrobat PDF- adatok megnyitására, az oldalak nagyítására, elforgatására, illetve azok elmentésére. A program magyarítását tartalmazza.

FurMark 1.10
Egy egyszerű kis alkalmazás, mely a videókártyát teszteli le, és közben figyeli a hőmérsékletet is.

Google Chrome
A Google Chrome egy olyan böngésző, amely a minimalista felületet kifinomult technológiával ötvözve teszi az internet használatát gyorsabbá, biztonságosabbá és egyszerűbbé.

GPU-Z 0.6
A Radeon és GeForce videokártyák, és azon belül is legfőképp a grafikus processzor technikai adatait ismerteti az ingyenes és kisméretű GPU-Z.

Hibernálás kikapcsolása
<P>A beállításokban kikapcsolja a hibernálást, így nincs szükség a hiberfil.sys-re. (RAM méretével megyegyező helyet foglal mindig)

HWMonitor 1.2
CPUID csapat által készített kis program, ami a számítógépben lévő szenzorok (feszültségek, hőmérsékletek és ventillátor fordulatszámok) adatait olvassa ki és jeleníti meg.

Háttérkép cseréje
Lecseréli az Asztal háttérképet egy véletlenül választott darabra.

ImgBurn 2.5.7.0
Az ImgBurn ingyenes szoftver segítségével midnen típusú képfájlt írhat ki (AM, CDI, CDR, DVD, GCM, GI, IBQ, IMG, ISO, LST, MDS, NRG, PDI, UDI) mindössze három kattintással. Magyar nyelvet tartalmazza.

Intel Graphics Media Accelerator 15.17
Meghajtóprogram integrált Intel® VGA-hoz.<BR>Támogatott eszközök: B43/G41/G43/G45, Q43/Q45, Core i3, i5, i7, Mobl GL40, GM45, GS45

Intel Graphics Media Accelerator 15.17 x64
Meghajtóprogram integrált Intel® VGA-hoz.<BR>Támogatott eszközök: B43/G41/G43/G45, Q43/Q45, Core i3, i5, i7, Mobl GL40, GM45, GS45

Intel Graphics Media Accelerator 15.26
Meghajtóprogram 2nd Generation Intel® Core™ Processors with Intel® HD Graphics 3000/2000.<BR>Támogatott eszközök: Intel Core (Mobile) i3/i5/i7 processzorba integrált VGA vezérlők

Intel Graphics Media Accelerator 15.26 x64
Meghajtóprogram 2nd Generation Intel® Core™ Processors with Intel® HD Graphics 3000/2000.<BR>Támogatott eszközök: Intel Core (Mobile) i3/i5/i7 processzorba integrált VGA vezérlők

Intel INF Update Utility 9.3.0
Intel chipset driver 32 és 64 bites összes Windows alá.

Intel Rapid Storage Technology 11.6
Intel Rapid Storage Technology driver. Lemezvezérlő driver Intel chipsetekhez.

Internet Explorer 9
Internet böngésző kilences változata átalakított felhasználói felülettel rendelkezik, ezenfelül új és gyorsabb Charka nevű JavaScript-motort és a hardveres gyorsítást kapott.

IrfanView 4.3
A méltán népszerű képnézegető neve ellenére több olyan szolgáltatást is nyújt, melyek a képfeldolgozáshoz kapcsolódnak. Több mint 40 grafikus állományt tud megjeleníteni.

Java Runtime Environment 1.7
A Java SE Runtime Environment a Java nyelvben írt programok futtatásáért felelős keretrendszer: segítségével megjeleníthetőek a honlapokba ágyazott Java-alkalmazások, és elindíthatóak a JAR kiterjesztésű fájlok.

Java Runtime Environment 1.7 x64
A Java SE Runtime Environment a Java nyelvben írt programok futtatásáért felelős keretrendszer: segítségével megjeleníthetőek a honlapokba ágyazott Java-alkalmazások, és elindíthatóak a JAR kiterjesztésű fájlok. Az x64 csomag NEM tartalmazza a weblapok megjelenítéséhez szükséges Java modult (még nincs ilyen).

K-Lite Codec Pack 64-bit 9
Videó ás audió codec csomag Windows x64 rendszerhez. Csak 64 bites szoftverekkel működik. Ajánlott a sima K-Lite csomagot is telepíteni.

K-Lite Mega Codec Pack 9
Segítségével szinte az összes létező formátumú videót és audiót lejátszhatjuk számítógépünkön. A Mega változatban több segédprogram és lejátszóprogram is helyet kapott (Media Player Classic HC, MediaInfo, Real Alternative, stb.)

K-Lite Mega Codec Pack 9 Playback
Segítségével szinte az összes létező formátumú videót és audiót lejátszhatjuk számítógépünkön. Tartalmazza a Media Player Classic új verzióját. Könnyített verzió, csak lejátszáshoz szükséges codec-et telepít.

Keresőmotor a Google
Alapértelmezett kereső és a kezdőlap az Internet Explorerben a Google.

Külső parancs futtatása
Miután a 4ever befejezte a számítógép telepítését, a gép újraindítása után elindít egy általad készített programot, scriptet vagy parancsot.<BR>Helyezd a programot a egy "4ever" nevű mappába install.* néven. Pl.: E:\\4ever\\install.exe

Lemez kiadása telepítés után
Kinyitja a telepítőlemezt tartalmazó DVD meghajtó tálcáját.

LibreOffice 3.6 magyar
Nyílt forráskódú, szabad hozzáférésű irodai csomag a következő alkalmazásokkal: szövegszerkesztő, táblázatkezelő, prezentációkészítő, a BASE nevű adatbáziskezelő, rajzoló- és egyenletszerkesztő, PDF támogatás. Microsoft Word 95/97/2000/2007, Excel 5.0/95/97/2000/2007, PowerPoint 97/2000 kompatibilis.

Logitech SetPoint 6.32
Logitech setpoint billentyűzet és egér drivere, aminek segítségével a Logitech eszközöket lehet beállítani.

Logitech SetPoint 6.32 x64
Logitech setpoint billentyűzet és egér drivere, aminek segítségével a Logitech eszközöket lehet beállítani.

Media Player Classic Home Cinema 1.6.5 x64
A legjobb media lejátszó program, amiben a codecek (filterek) is megtalálhatók, de külső filterekkel is elboldogul. Ezekbe beletartozik az XviD, DivX, MP4 és egyéb Quicktime (beleértve x264-et is), DVD (azaz mpeg-2 videó) VCD, VC-1/AV/x264 képformátumok. MP2, MP3, AC-3, DTS, DTS-HD, LPCM, és minden egyéb, DXVA képes. Csak 64 bites külső codecekkel működik együtt.

Microsoft Office 2010
Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access. A telepítés 20-40 percig is eltarthat!

Microsoft Security Essentials
A Microsoft Security Essentials alkalmazás valós idejű védelmet nyújt az otthoni számítógép számára, és védi a vírusokkal, kémprogramokkal, valamint más kártevő szoftverekkel szemben. Nem eredeti Windows esetén figyelmeztet!

Microsoft Silverlight 5
A Microsoft Silverlight kis helyigényű beépülő modul az Internet Explorer és a Firefox böngészőhöz; az animációk, a hangok, a mozgóképek és az interaktivitás egyesítésével még változatosabbá teszi a webhelyek nyújtotta élményt.

Mozilla Firefox
A több környezetben használható Mozilla Firebird a Mozilla-család XUL eszközkészleten alapuló böngészője. Egyetlen ablakban több fület nyithatunk meg a webhelyek felkereséséhez. (Adobe Shochwave és FlashPlayer plugint tartalmazza)

Mozilla Thunderbird
A POP3 és IMAP postafiókokba érkező küldeményeket, ill. az előfizetett hírcsoportokba érkezett üzeneteket tölthetjük le vele. Hatékony eszközöket kínál a beérkező posta elemzésére és a kéretlen üzenetek kiszűrésére. Nem futtathatók alapértelmezésként szkriptek, így védelmet nyújt a férgek és vírusok ellen.

Munkacsoportba beállítása
A számítógép alaértelmezett állapotban Workgroup munkacsoportban van, ez átállítja "Munkacsoport"-ba.

Notepad++ 6.2
A Notepad++ az egyszerű szövegfájlokat tölti be, bármilyen formátumról is legyen szó.

nvidia Display Driver 306.97
Legújabb eszközillesztő-csomag NVIDIA videókártyákhoz.<BR>Támogatott eszközök: GeForce/mobil 6, 7, 8, 9, 100, 200, 300, 400, 500 széria és ION.

nvidia Display Driver 306.97 x64
Legújabb eszközillesztő-csomag NVIDIA videókártyákhoz.<BR>Támogatott eszközök: GeForce/mobil 6, 7, 8, 9, 100, 200, 300, 400, 500 széria és ION.

nvidia nForce Driver 15.51
Hivatalos meghajtócsomag nForce 400 és újabb alaplapokhoz. VGA drivert NEM tartalmaz, integrált videóvezérlő esetén jelöld be a nvidia Display Driver-t!!<BR>Támogatott chipsetek:&nbsp;nForce 405,410,420,430, 550,570,590,560, 610,630,650,680, 720,730,740,750,780,790, 980

nvidia nForce Driver 15.51 x64
Hivatalos meghajtócsomag nForce 400 és újabb alaplapokhoz. VGA drivert NEM tartalmaz, integrált videóvezérlő esetén jelöld be a nvidia Display Driver-t!!<BR>Támogatott chipsetek: nForce 405,410,420,430, 550,570,590,560, 610,630,650,680, 720,730,740,750,780,790, 980

Opera 12
Az új Operaböngésző a Presto motorra épülve gyors és kényelmes böngészést tesz lehetővé. A régebbi változatban megszokott funkciók mellett. Turbo funkció az egyik érdekessége, ahol az Opera proxy szerverein keresztül tölti le a tárolt oldalakat, ezzel is gyorsítva a böngészést. Korláton internet esetén ezzel csökkenthető az adatforgalom.

Paint.NET 3.5
Kezeli a rétegeket, amit a saját PDN formátumában történő mentéskor meg is őriz, így később tovább dolgozhatunk egy befejezetlen feladaton. Importált fájlokat is kezeli rétegként. Rajzszerszámai között találunk olyan különlegességeket, mint varázspálca, átszínező vagy klónbélyeg. Különféle effektusok alkalmazásával érdekes hatásokat érhetünk el.<P>Előfeltétel: .Net Framework 3

Pidgin 2.10
A Pidgin (régebben Gaim) egy multi-protokoll üzenetküldő kliens. Alkalmas csatlakozni az AIM, ICQ, IRC, MSN, Bonjour, Gadu-Gadu, Google Talk, Groupwise, MySpaceIM, QQ, SILC, SIMPLE, Sametime, XMPP, Yahoo!, Zephyr hálózatokra.

PuTTY 0.62
Gyors Windows Telnet kliens. A PuTTY támogatja a SSH, Telnet, Serial protokolt és a biztonságos adatátvitelt. Mindössze 200Kbyte helyet foglal. A Windows hiányzó Hyper Terminal program helyett

QuickTime Lite 4.1.0
QuickTime Lite a QuicTime egy egyszerűsített változata, mely csak a fontos elemeket tartalmazza, mind a fájlok és a webes tartalmak lejátszásához.

Realtek AC 97 Audio 6.3.05
Realtek AC\'97 Audio&nbsp;meghajtóprogram Vista/Win7 x86 és x64 operációs&nbsp;rendszerhez.

Realtek HD Audio 2.70
Realtek Hight Definition hankártyákhoz szoftver és meghajtóprogram Vista/7.<BR>Támogatott eszközök: ALC882, ALC883, ALC885, ALC888, ALC889, ALC861VD, ALC660, ALC662, ALC663, ALC665, ALC260, ALC262, ALC267, ALC268, ALC269, ALC272, ALC273, ALC887

Realtek HD Audio 2.70 x64
Realtek Hight Definition hankártyákhoz szoftver és meghajtóprogram Vista/7.<BR>Támogatott eszközök: ALC882, ALC883, ALC885, ALC888, ALC889, ALC861VD, ALC660, ALC662, ALC663, ALC665, ALC260, ALC262, ALC267, ALC268, ALC269, ALC272, ALC273, ALC887

Realtek LAN driver 7.058
<P>Realtek LAN kártya driver Windows 7/Vista alá, ha nem ismerné fel alapból.
<P><SPAN class=etxt-bold-006699><A name="RTL8111B/RTL8168B/RTL8111/RTL8168<br>RTL8111C/RTL8111CP/RTL8111D(L)<br>RTL8168C/RTL8111DP/RTL8111E<br>">RTL8111B/RTL8168B/RTL8111/RTL8168, RTL8111C/RTL8111CP/RTL8111D(L), RTL8168C/RTL8111DP/RTL8111E</A></SPAN>

RealVNC Free 4.1.2
Távoli vezérlést tesz lehetővé. Ingyenes változat.

Skype
A P2P technológiát használó Skype alkalmas egyéni és konferencia hívások lebonyolítására video-, valamint szöveges üzenetek küldésére.

Skype automatikus indítás tiltása
A Skype nem indul el automatikusan.

Spy-Bot Search & Destroy 1.62
A program alaposan átvizsgálja a rendszert, a szörfözési szokásainkról az Internetre információt továbbító kém- és reklámrobotokat (spyware/adware), tárcsázókat, billentyűzetleütés-naplózókat, trójai vírusokat keres.+Adabázis frissítő

Spyware Terminator 2.8
Ellenőrzi a memóriát, a háttértárolókat és a regisztrációs adatbázist - kémprogramok után kutatva. Alkalmas spyware, adware, worms, hijacks, keyloggers, IE Toolbars, BHOs stb kártevők felismerésére és semlegesítésére. Adatbázisa online frissíthető.

Start Menü és Mappa beállításai
Módosítja a Start Menü és az Intéző beállításait: Minden Ikon megjelenítése a Start Menüben, Tálca Zárolása, Menük megjelenítése a mappaablakokban<BR>Ezeket bármikor megtalálhatod a Start Menü/Mappa beállításaiban.

Számítógép Leállítása
A telepítések befejezése után a számítógép kikapcsol.

Számítógép Újraindítása
A számítógép újraindítása a telepítések befejezése után.

TeamViewer 7
<P>Távoli vezérlés gyorsan és egyszerűen. Csak el kell indítani a programot, és a kapott kódot elküldeni a másik félnek, aki át tudja venni a számítógépünk vezérlését.

Total Commander 8.0
A legnépszerűbb állománykezelő program, nem véletlenül, mert sok extra szolgáltatással rendelkezik.

Total Commander 8.0 x64
A legnépszerűbb állománykezelő program, nem véletlenül, mert sok extra szolgáltatással rendelkezik. 64 bites verzió, csak 64 bites bővítményekkel működik, viszont jobban kezeli a X64-es rendszert.

Undelete 360
Az Undelete 360 az egyik leghatékonyabb szoftver a&nbsp; véletlenül törölt adatok helyreállítása. Alkalmazható merevlemezeknél,&nbsp; USB eszközöknél, vagy éppen memóriakártyáknál. NTFS, NTFS5, FAT12, FAT16 és FAT32 rendszerekhez. Rendelkezik előnézeti funkcióval, ahol az adatokat, például képeket nézhetünk meg.

Unlocker 1.9.1
Ha valami fogja a file-odat, könyvtáradat, ez a program fel tudja szabadítani azt, és így le tudod törölni. Hasznos lehet spyware vagy Vírusírtáshoz. 64 bites támogatással in rendelkezik.

Unlocker automatikus indítás tiltása
Az Unlocker Assistant nem indul el automatikusan.

utorrent 3
A program segítségével filmeket, zenéket, játékokat tölthetünk le Torrent oldalakról. Magyar nyelvet tartalmazza.

Ventrilo TS 1.3 (+TeamSpeak)
Szerverekhez kapcsolódva Push-to-Talk üzemmódban tudsz másokkal beszélgetni, kis sávszélesség használatával. Játékok mellett ideális. A csomag tartalmazza az összes elterjedt verziót, ráadásul egyszerre több is futtatható.<BR>Tartalmazza: Ventrilo 2.1, 2.2, 2.3, 3.0.1 és TeamSpeak 2.0.66.7

VIA HD Audio Codec 8.70A
VIA Vinyl HD audio driver Windows 7/Vista alá.<BR>Támogatott típusok: VIA HD Audio Codec VT1708 A/B, VT1702S, VT1708S

VLC media player 2.0
Médialejátszó program, amely a VideoLAN Project egyik gyermeke, libdvdcss, libdvbpsi, x264, libdca, valamint a [libdvdplay] fejlesztésének is). Sokféle formátumot támogat, valamint képes VCD, DVD, ezek image file-jainak, hálózati stream-ek lejátszására is.

Vuze 4.8
A Vuze (régebben Azureus) egy ingyenes BitTorrent kliens elsőrangú felhasználói felülettel felszerelve.<P>Előfeltétel: Java Runtime Enviroment 1.6

Winamp 5.6
A médialejátszó a helyi hang- és videofájlok lejátszásán kívül alkalmas az Interneten sugárzott rádió- és tévéműsorok vételére is, amikhez megkönnyíti a hozzáférést a Médiatár. Magyar nyelvet tartalmazza.

Windows 7 Codecs 3.8.5 (x86 & x64)
Ezt használva nem kell más videó lejátszókat használni. A legtöbb multimédiás anyagot ezzel a csomaggal és a Windows Média Playerrel le lehet játszani. Tartalmazza az x64 csomagot is!

Windows 7 Hotfix
Hivatalos Windows 7 javítások (hotfixek) gyűjteménye, melyek különböző problémákat javítanak. Telepítése eltarthat pár percig.

Windows 7 Hotfix x64
Hivatalos Windows 7 javítások (hotfixek) gyűjteménye, melyek különböző problémákat javítanak. Telepítése eltarthat pár percig.

Windows 7 LAN fix
A Windows 7 hosszabb idő után elveszti a hálózati kapcsolatát más Windowsos gépekkel. Ez a registry beállítás növeli a hálózati modul memóriahasználatát, ezzel elkerülhető hogy több óra használat után nem látszódik a fájlmegosztás.

Windows Essential 2011
Windows Live Pack: Messenger, Mail, Fotótár (Photo Gallery), Toolbar, Writer, Családbiztonság (Family Safety)

Windows Live Messenger indítás tiltása
A Windows Live Messenger nem indul el automatikusan a Windows indulásakor.

WinRAR 4.20
Könnyen kezelhető, grafikusfelülettel rendelkező tömörítő- és archiváló program, mellyel RAR-típusú archív állományokat hozhatunk létre. Egyéb lehetőségek: 7Z, ACE, ARJ, BZ2, CAB, GZ, ISO, JAR, LZH, TAR, UUE, Z stb. adatok kezelése, önkitömörítő archívumok előállítása, valamint sérült állományok javítása, titkosítás, biztonsági másolatok kezelése.

WinRAR 4.20 x64
Könnyen kezelhető, grafikusfelülettel rendelkező tömörítő- és archiváló program, mellyel RAR-típusú archív állományokat hozhatunk létre. Egyéb lehetőségek: 7Z, ACE, ARJ, BZ2, CAB, GZ, ISO, JAR, LZH, TAR, UUE, Z stb. adatok kezelése, önkitömörítő archívumok előállítása, valamint sérült állományok javítása, titkosítás, biztonsági másolatok kezelése.

WinRAR4ever 2.1
A WinRAR4ever-rel gyorsan és könnyen lehet kitömöríteni a letöltött filmeket, DVD-ket és játékokat. Egy lépésben kitömöríti az összes letöltött anyagot, létrehozza az eredeti mappát, nfo fájlt. Aki sokat tölt le (Torrent, DC++), annak ideális, könnyen kezelhető kis programocska.

WinZIP 16.5
A WinZip tömörítő program, mely már RAR formátumot is képes kicsomagolni. Az összes elvárható funkcióval rendelkezik, amikhez néhány extra is társul: javított tömörítés, BZ2 fájlok kitömörítése, WAV fájlok tömörítése adatvesztés nélkül.

WinZIP 16.5 x64
A WinZip tömörítő program, mely már RAR formátumot is képes kicsomagolni. Az összes elvárható funkcióval rendelkezik, amikhez néhány extra is társul: javított tömörítés, BZ2 fájlok kitömörítése, WAV fájlok tömörítése adatvesztés nélkül.

WinZIP automatikus indítás tiltása
WinZIP Quick Pick nem indul el a Windows betöltésekor

XnView 1.99
A közel félszáz nyelvre lefordított, több mint 240 grafikus fájlformátumot ismerő több platformra (Windows, Linux, FreeBSD, Solaris, Irix) készült képnézővel nemcsak képeidet jelenítheted meg, hanem át is konvertálhatod őket, akár többet is egyszerre.

Összesen: 117

Avatar
milan26
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2012.11.13. 21:47

Re: WindowsXP4ever & Se7enPack 2012.11.11

Hozzászólás Szerző: milan26 » 2012.11.13. 21:57

Az megoldható, hogy egy pendrive-ra kerüljön egy win 7 és a sevenpack? Nyilván azért nem lett egybe integrálva, mert akkor nem férne fel egy dvd-re, de egy 16 gigás pendrive-nál ez nem gond. Nem is fontos, hogy integrálva legyen, el tudom indítani manuálisan is, csak kérdés, hogy bezavar-e a win 7 telepítőbe. Úgy terveztem, hogy kiírom a win7-et windows 7 usb/dvd download tool eszközzel a pendrive-ra, aztán rámásolom valahová a sevenpackot. Lehet ezt így, és ha igen,akkor mire kell figyelni? (pl nem mindegy hová teszem, mondjuk csak a gyökérkönyvtárba,vagy új partíció kell neki stb).

Egyébként nagy grat és respect az évek óta tartó nagyszerű munkádhoz. :)

loyalhudy
Hozzászólások: 19
Csatlakozott: 2009.12.01. 08:48

Re: WindowsXP4ever & Se7enPack 2012.11.11

Hozzászólás Szerző: loyalhudy » 2012.11.13. 22:23

Természetesen lehet.
Így használom már régóta.
Nem kell figyelni semmire igazából.
Oda másolod utólag ezeket a mappákat ahova akarod.

Talán arra érdemes figyelni hogy mivel pár dolgot vírusnak érzékel pár irtó...
Ezért ha szól egy rendszer akkor vissza kell helyezni a fájlokat vagy engedélyezni a használatukat.
Különben törlődnek.

Nemrég váltottam amúgy erről a módszerről...
Pontosabban többet használom a jelenlegi módszert.

Külső vinyó vagy lehet egy gyors pendrive is.
Felraktam rá windows to go-val a win8at.
És mellette vannak ezek a telepítők + lehet mellé csinálni egy particiót windows telepítővel vagy szerintem a windows telepítő fájlok ha fent vannak egy mappában akkor onnan is lehet telepíteni a belső vinyóra a rendszert.

Viszont ezzel azonnal van egy windows 8 ami indul szinte minden gépen.

Grapy
Hozzászólások: 5
Csatlakozott: 2013.01.03. 10:09

Re: WindowsXP4ever & Se7enPack 2012.11.11

Hozzászólás Szerző: Grapy » 2013.01.03. 10:12

Sziasztok!

Nagy szükségem lenne a két programra, de sajnos nem találom sehol. Kérhetnék egy kis segítséget?

Köszönöm!

Grapy
Hozzászólások: 5
Csatlakozott: 2013.01.03. 10:09

Re: WindowsXP4ever & Se7enPack 2012.11.11

Hozzászólás Szerző: Grapy » 2013.01.03. 12:46

Illetve érdeklődnék hogy jól látom-e hogy ebben nincsen windows? Ha igen akkor melyiket és honnan kellene letöltenem? Kellene egy stabil xp, és egy ugyancsak stabil 64bites win7

köszi

Avatar
ssjoco
Adminisztrátor
Hozzászólások: 304
Csatlakozott: 2008.08.06. 20:09
Kapcsolat:

Re: WindowsXP4ever & Se7enPack 2012.11.11

Hozzászólás Szerző: ssjoco » 2013.01.03. 15:19

Xp-ben van windows Se7enben nincs, torrentről egy gyári MSDN kiadás javasolt.

Grapy
Hozzászólások: 5
Csatlakozott: 2013.01.03. 10:09

Re: WindowsXP4ever & Se7enPack 2012.11.11

Hozzászólás Szerző: Grapy » 2013.01.03. 16:23

Szia!

És honnan tudnám ezeket megszerezni?

Avatar
ssjoco
Adminisztrátor
Hozzászólások: 304
Csatlakozott: 2008.08.06. 20:09
Kapcsolat:

Re: WindowsXP4ever & Se7enPack 2012.11.11

Hozzászólás Szerző: ssjoco » 2013.01.03. 17:33

Mint mondtam torrentről!!! Vagy a legbiztosabb boltból számlával együtt.

Grapy
Hozzászólások: 5
Csatlakozott: 2013.01.03. 10:09

Re: WindowsXP4ever & Se7enPack 2012.11.11

Hozzászólás Szerző: Grapy » 2013.01.03. 20:31

De én a ti programotokról érdeklődök, nem a Windowsról.

Avatar
ssjoco
Adminisztrátor
Hozzászólások: 304
Csatlakozott: 2008.08.06. 20:09
Kapcsolat:

Re: WindowsXP4ever & Se7enPack 2012.11.11

Hozzászólás Szerző: ssjoco » 2013.01.04. 09:30

A téma elején az első hozzászólásban le van írva.

Grapy
Hozzászólások: 5
Csatlakozott: 2013.01.03. 10:09

Re: WindowsXP4ever & Se7enPack 2012.11.11

Hozzászólás Szerző: Grapy » 2013.01.05. 10:20

Sajnos egyik oldalra sincsen regisztrációm... :cry:

Avatar
ssjoco
Adminisztrátor
Hozzászólások: 304
Csatlakozott: 2008.08.06. 20:09
Kapcsolat:

Re: WindowsXP4ever & Se7enPack 2012.11.11

Hozzászólás Szerző: ssjoco » 2013.01.05. 11:47

A Ztrackerre pedig be lehet reggelni

Tibe
Hozzászólások: 3
Csatlakozott: 2011.11.30. 13:39

Re: WindowsXP4ever & Se7enPack 2012.11.11

Hozzászólás Szerző: Tibe » 2013.04.08. 10:50

A Ztrackerre lehet regelni a komplett facebook profiloddal :P Maaargiiiit nooormális? :lol: Próbálom én is leszedni de eddig még nem jártam sikerrel, nem lehetne feltölteni vmi olyan helyre ahol egyszerűen elérhető?

Válasz küldése